Jaqueline Hendriks

Atelier CreaWorld © 2015

Een Rebalancingsessie

In een rebalancingsessie begeleid ik jou om meer in je lijf te komen. Door mijn aanraking nodig ik je uit meer te voelen dan je gewend bent.


We werken veelal op een massagetafel en met dat wat er in het moment is. D.m.v. de aanraking vraag ik je aandacht naar dat gebied te brengen en te voelen hoe het daar voelt. De aanraking kan diep, stevig, zacht zijn al naar het gelang op dat moment nodig is. Doordat we in deze tijd veel in ons hoofd zitten, heeft het vaak enige tijd nodig om ons lichaam te gaan voelen. Binnen Rebalancing werken we daarom vaak traag. Zo krijgt het lichaam de tijd te gaan voelen. Het is vaak verrassend wat er dan gebeurt.


In een sessie kunnen we werken met een (emotioneel) thema wat speelt, maar ook met fysieke klachten die er op dat moment zijn.


Ik merk dat veel mensen hun lichaam niet goed meer kunnen voelen en niet goed weten waar te beginnen. In overleg kunnen we dan in een aantal sessies het lichaam gaan verkennen en ervaren hoe het daar is. Ervaren wat je voelt als je bijv. op je benen/ rug/ buik enz. wordt aangeraakt. Hoe sta je op je benen, hoe loop je enz? Op deze manier krijg je meer bewustzijn van je lichaam, wat meer bewustzijn in je leven zal brengen.


Aan het einde van een sessie, laat ik je even alleen om in alle rust de ervaringen hun plek te geven.


Praktisch:

Een sessie duurt 1½ uur.

De kosten bedragen €80,00

De sessie vindt plaats bij jou thuis.


Annuleringsvoorwaarden:
Annulering van een rebalancingsessie is kosteloos als dit meer dan 24 uur van tevoren

is afgezegd.

Zeg je binnen 24 uur af, dan worden alle kosten in rekening gebracht.Voor contact:


06 43756386


info@jaquelinehendriks.nl