Jaqueline Hendriks

Atelier CreaWorld © 2015

Ontspanningsmassage

In deze tijd zitten we veel in ons hoofd, leven we vanuit ons hoofd en zijn we het contact met ons lichaam voor een groot deel kwijt. We weten wat we willen, hoe het hoort enz. en toch lukt het ons niet dit te realiseren. Ik hoor mensen vaak zeggen: kon ik dat hoofd maar eens uitzetten……….

Door een massage vanuit Rebalancing word je je meer bewust van je lichaam. Dit houdt tegelijkertijd in, dat je minder in je hoofd bent. Bewustwording van je eigen spanningsplekken kan je helpen meer te ontspannen.

Ik werk langzaam, zodat je lichaam de tijd krijgt om te voelen en zo mogelijk te ontspannen, doordat er tijd is dieper te voelen dan je eerste reactie op de aanraking.

In je lichaam zit je hele leven verweven; je draagt het al je hele leven met je mee.

Door bijv. weer contact met je benen te maken, zal het makkelijker worden je meer te gronden, sta je werkelijk weer anders in het leven.

De traagheid brengt rust en ontspanning met zich mee.

Ik betrek je bij de massage.
Ook in speciale gevallen kan een massage je goed helpen: zoals na ziekte of operatie’s, waarbij je juist het contact met je lijf uit de weg bent gegaan. Je leert weer “vriendjes” te worden met je lichaam.


Na een massage hoor ik vaak: dit helpt me beter dan 10 gesprekken; er is weer rust; ik weet weer wat belangrijk voor me is; ik kan het leven weer aan.


Praktisch:

Een massage duurt een uur of evt. 1½ uur

Kosten: €50,00 per uurPlaats: bij jou thuis.
Annuleringsvoorwaarden:
Annulering van een massage is kosteloos als dit meer dan 24 uur van tevoren

is afgezegd.

Zeg je binnen 24 uur af, dan worden alle kosten in rekening gebracht
Voor contact:


06 43756386


info@jaquelinehendriks.nl