Jaqueline Hendriks

Atelier CreaWorld © 2015

Koken voor groepen


Met veel plezier kook ik voor groepen die met bewustzijn bezig zijn.

Door mijn eigen achtergrond als Rebalancer voel ik verbinding met waar de mensen mee bezig zijn en is er een natuurlijk contact met een groep. Ik voel het als een uitdaging om het bewustzijn ook door te trekken naar de maaltijden en via de maaltijden de innerlijke processen te ondersteunen.

Ik kook bij voorkeur biologisch en vegetarisch. De groente’s haal ik zoveel mogelijk zelf bij tuinders uit de buurt en als het maar even mogelijk is oogst ik ze zelf. In de maaltijd zoek ik naar afstemming in de producten en ik hou er van om de maaltijd op een mooie verzorgde manier te presenteren.

Mijn blik is ruim in de behoefte van de groepen en ik ben flexibel in het maken van afspraken.

Ik kan een menu maken; de inkoop zelf regelen en voor de afwas zorgen, maar ik weet me ook aan te passen wanneer het menu wordt gemaakt en de inkoop wordt gedaan. Ik kan 1 maaltijd verzorgen, maar ook een aantal dagen de gehele catering onder mijn hoede hebben. Ik werk regelmatig alleen, maar wordt een groep groter dan 17-20 personen dan heb ik assistentie om de kwaliteit van de maaltijden te kunnen waarborgen.

DE PRIJS

De prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal maaltijden. Ook spelen de ingrediënten een rol in de prijs: (biologisch, verfijnd, dieetwensen). Ik maak in overleg een offerte op maat per persoon of per dag

Om u toch een richtlijn te geven:

Ik kan een mooi en smakelijk, biologisch/vegetarisch 3 gangen menu serveren voor €18,50 p.p., voor een groep van minimaal 15 personen.

Een hele dag catering met 3 maaltijden bij 15 personen kost minimaal €30,00 p.p.


Voor contact:


06 43756386


info@jaquelinehendriks.nl